google-site-verification=CK5GsTVJRkQOAPJA0S7jEo-oN73UlOO0rhA2UA5ptnY

Jak si nastavit na YOU TUBE české titulky k jakýmkoliv cizojazyčným videím ?

01. 07. 2023, 09:41

Jak si nastavit na YOU TUBE české titulky k jakýmkoliv cizojazyčným videím ?

Začínají prázdniny dětem a dospělím čas dovolených, a tím i více času pro sebe. Fenomén YOU TUBE jede na plné obrátky a koukat na videa je pohodlnější než cokoliv číst. Jejikož i naše všechna videa od společnosti Siberian Wellness nejsou lokalizovaná do češtiny, je potřebné si nastavit české titulky pokud zrovna nevládneme příslušnému cizímu jazyku. Stručný návod jak na to, neboť to mnoho našich věkově starších klientů neumí, předkládáme níže:

Spustěte video a v jeho dolní části klikněte na symbol ozubeného kolečka, objeví se tabulka, kde naleznete mimo jiné volbu nastavení "TITULKY" a u nich zpravidla přednastaveno   RUŠTINA (vytvořeno automaticky). Pokud to tak není a je přednastaveno "VYPNUTO", tak zatrhněte  volbu RUŠTINA a za slovem se objeví šipečka pro změnu jazyka, na kterou klikněte. Změnu jazyka provedete tak, že kliknete na volbu "AUTOMATICKÝ PŘEKLAD", který se v tabulce nově zobrazí  a v rozbalovací nabídce si vyberete jazyk překladu, jaký požadujete.

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).

Souhlasím
Vyberu nastavení
Nesouhlasím