google-site-verification=CK5GsTVJRkQOAPJA0S7jEo-oN73UlOO0rhA2UA5ptnY

Časy se změnily, a musel se změnit i e-shop. V čem?

01. 02. 2023, 17:23

Děkuji předem všem, kteří si našli čas a přečtou si tento vzkaz !

Myslím si, že na každém z nás se nějak podepisuje stávající doba, kterou ovlivňuje negativně více faktorů současně

  1. Inflace nad 10%
  2. Válka na Ukrajině
  3. Energetická krize
  4. Již několikáté zdražení mých dodavatelů

Malé e-shopy padají jeden za druhým, nebo je skupují a pohlcují velké firmy a rozmanitá nabídka specifických produktů pro zdraví se bude min. zužovat. Náklady na život strmně rostou, příjmy stagnují nebo klesají  a bohužel i klienti začínají šetřit na investicích do zdraví, neboť je mylně považují za nadstandard. Sám vidím, že některé produkty, které se dříve bez problémů prodávaly, jsou nyní pro velkou část klientů po několikerých zdražení čím dál více nedostupné. Jediným řešením pro e-shopy je:

  1. Rapidní snížení svých marží
  2. Započítat růst cen klientům, zdražení a pokles počtu objednávek ale povede ke snížení tržeb a cash flow eshopu
  3. Minimalizovat náklady na provoz

Jako majitel a provozovatel tohoto e-shopu jsem se rozhodl e-shop nezavřít a jít dál cestou dle bodu 3., tedy minimalizovat náklady na provoz.

Můj e-shop je specifický a hodně se odlišuje od ostatních běžných a má jednu výhodu, kterou jsem doposud moc nevyužíval, a to je, možnost přenosu některých provozních nákladů na dodavatele. Bude nyní záležet jen na každém, zda tuto cestu, nákupu přímo od mého dodavatele a výrobce za sníženou cenu využije či nikoliv. Z dlouhodobých zkušeností a sledování vývoje vím, že většina klientů informace z blogu nečte a objednávají dnes v poměru 70:30% ve prospěch z mobilů, kde není na čtení čehokoliv moc času a přehlednost také není ideální. Tento trend a vývoj se zastavit nedá a snažím se mu jen přizpůsobit tak, aby to vyhovovalo především klientům. Výrobce a dodavtel v jednom (2 v 1) vám může pochopitelně nabídnout mnohem více benefitů a lepší ceny než jen e-shop jako zprostředkovatel dalšího prodeje. Kdo tento pricip pochopí a využije ho, ten ušetří nebo i vydělá, kdo ne, je to jeho problém. Pro klienta se v podstatě nic nemění, jen bude muset nákup realizovat v e-shopu výrobce a zde zadat jen zasílací údaje, Celému procesu se obvykle říká registrace, z čehož se každému dělají osipky a odmítá ji na základě různých negativních předsudků, o kterých se všude píše např. povinné měsíční nákupy atd. Ano, je mnoho podvodných firem, ale myslíte si, že by společnost SIBERIAN WELLNESS mohla na českém trhu a ne jen na něm, fungovat víc jak 20 let s takovou reputací? Ne, to je absolutně vyloučené. 

Závěrem dnešního příspěvku tedy je DÁVÁ VÁM TO SMYSL, CO JSEM ZDE NAPSAL?

POKUD ANO, JSEM MOC RÁD I ZA VÁS  A  ZAČNĚTE SVOU PRVNÍ OBJEDNÁVKOU NA ODKAZU NÍŽE

CHCI NAKUPOVAT ZA  NEJNIŽŠÍ CENY S MNOHA DALŠÍMI BONUSY PŔÍMO OD VÝROBCE A DODAVATE DO ČR

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).

Souhlasím
Vyberu nastavení
Nesouhlasím