google-site-verification=CK5GsTVJRkQOAPJA0S7jEo-oN73UlOO0rhA2UA5ptnY

Možnost přivýdělku nebo plnohodnotného podnikání

05. 06. 2020, 18:50

Zajímá Vás oblast "Zdravého životního stylu"?

Děkuji předem za vaši odvahu, pokud jste tuto záložku otevřeli, mám za to, že vám neběhá hned mráz po zádech z vidiny, že vám budeme hned vnucovat nějakou spolupráci, pravidelné nákupy, další nabízení produktů atd. Opak je pravdou, neboť z krátkodobého pohledu a jen vašich občasných nákupů je pro mě, jako provozovatele a vlastníka e-shopu v jednom výhodnější, když o žádné další výhody v podstatě nestojíte.

Celá situace se ovšem mění, a to pro obě strany, pokud zjistíte, že produkty SiberianHealth vám pomáhájí, a to nejen zdravotně, ale řeši vám a rodině každodenní činnosti jako např. čištění zubů, umývání se, péči o tělo atd.

Ano, jsou to činnosti, které dělá každý, přesto z této činnosti těží jen výrobci a jedinci se smyslem pro podnikání. Férové ale je, aby za svou loajalitu ke značce a e-shopu obdrželi další bonusy i spotřebitelé a ne jen pár vyvolených.

E-shop i firma je na takovou situaci samozřejmě připravena a rádi vám různá zvýhodnění za pravidelné nákupy poskytneme. Jaké výhody tedy nabízí e-shop a nebo výrobce SiberianHealth?

Tak je určitě pochopitelné, že výrobce má možnosti mnohem větší a byť jsem jeho oficiální distributor, tak v systému jednotných cen nákupních a prodejních, nemohu např. každý měsíc nabízet akce 3+1, jako se to stává pravidlem u výrobce. 

Každého, kdo má omezené finační zdroje, potěší, když dostane produkt navíc nebo i jen další slevu. Já sám jsem měl možnost díky systému zvýhodněných sad vyzkoušet většinu produktů, které bych si za normálních okolností asi hned tak nekoupil.

Zkrátka ale nepřijdou ani jen registrovaní klienti mého e-shopu, neboť i u  těchto  klientů je obrat sledován a na odměňovacím systému jako novince e-shopu se již pracuje. A abych vám jen něco nesliboval a skutek utek, tak prozradím, že nejaktivnější klienti e-shopu  budou moci získat zdarma nebo za podstatnou slevu analýzu stavby těla na celosvětově uznávaném přístroji IN BODY.

Pro jaké zvýhodnění se rozhodnete, bude jen vaší záležitostí. Mnoho klientů jakoukoliv registraci z principu odmítá, čemuž se moc nedivím, neboť všelijakých podvodníků, kteří vašeho smluvního závazku zneužijí, je  na českém  internetu vic než dost. Jen pro upřesnění uvádím, že v našem pojetí je registrace jen sdělení kontaktních údajů, adresy, mailu, telefonu a případně datumu narození, což jsou údaje, které musíte uvést v každém e-shopu, kde si necháváte zboží poslat poštou nebo jinou dodavatelskou společností DPD, PPL, Zásilkovna aj.

Pro klienty, kteří lépe pochopili, jak dnešní obchodní modely fungují a měli někdy možnost proniknout i do tajů síťového prodeje, nabízíme možnost seberealizace v průmyslu zdraví, který v poslední době láme rekordy v tržbách, neboť zdravotnictví v ČR a ne jen zde, začíná mít vážné problémy.

Více podrobností  o možnostech spolupráce naleznete na odkazu "Podnikání se SiberianHealth" nebo stačí shlédnou video nebo prezentaci, kde vnímavější pochopí, jak snadné je získávat unikátní produkty pro svou vlastní potřebu doslova za hubičku a např. majitelům účtu na Face booku s rozsáhlou skupinou kontaktů může pár kliknutí vydělávat vedlejší příjem, o kterém se jim vzhledem k vynaloženému úsilí ani nezdálo. Tato možnost není určena pro každého a vyžaduje registraci ke spolupráci se společností SiberianHealth na některou z nabízených pozic níže:

Mám zájem o pozici:

KONZULTANT – osoba, která:

  • nakupuje zboží Společnosti a dostává bonusy za nákupy zboží;

  • doporučuje zboží Společnosti dalším osobám a dostává bonusy i za jejich nákupy;

  • informuje další osoby o sortimentu, způsobech a výsledcích používání zboží Společnosti;

  • doporučuje dalším osobám, aby se staly Privilegovanými klienty nebo Konzultanty Společnosti.

Konzultant v postavení individuálního podnikatele má ještě další příležitosti realizovat osobní prodej zboží Společnosti klientům a své podnikání směřovat k vybudování odbytové struktury pro zboží a přitom dostávat odměny v souladu s Prémiovým plánem.

Jako Konzultant se může registrovat i člověk, působící jako právnická osoba.
 

PRIVILEGOVANÝ KLIENT – osoba, která:

  • Uskutečni PRVNÍ nákup za 850 Kč (30 bodů)* a ZÍSKEJ 5% z následujícího nákupu na bonusový účet "Rozpočet zdraví"!

  • Uskutečni spolu s přáteli nákupy za 8 500 Kč (300 bodů)* za jakoukoliv dobu a ZÍSKEJ 10% z dalšího nákupu na účet "Rozpočet zdraví"!* Započítávají se nákupy dle základního ceníku. Literatura a atributika se nezapočítávají.

  • Více výhod a více dárků od Společnosti! KLUB VĚRNOSTI!

  • NAKUPUJ 3 MĚSÍCE po sobě následující za 850 Kč 
    (30 bodů) a za více - ZÍSKEJ SLEVU 25% na jeden z Dárků od Společnosti!

  • NAKUPUJ 10 MĚSÍCŮ ze 12 za 850 Kč (30 bodů) a ZÍSKEJ INDIVIDUÁLNÍ VIP-KARTU * 
    a DÁREK od Společnosti!

 

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).

Souhlasím
Vyberu nastavení
Nesouhlasím