google-site-verification=CK5GsTVJRkQOAPJA0S7jEo-oN73UlOO0rhA2UA5ptnY

Než začnete nakupovat, čtěte jako první

06. 06. 2020, 08:22

Vážení klienti,

tento e-shop je provozován oficiálním smluvním distributorem společnosti Siberian Wellness Ing. R. Čekylem  s ID 4365124, což Vám garantuje prodej za stanovené ceny  určené společností v souladu se stanovami. Máte-li již nějaké osobní pozitivní zkušenosti s výrobky a uvažujete o dalším, byť nepravidelném nákupu bez dalších závazků, doporučuji vám realizaci nákupu přímo od mého dodavatele  na referenčním odkazu https://cz.siberianhealth.com/cz/?ref=4365124. Nákupní ceny jsou sice stejné, ale navíc získáte mnoho dalších benefitů typu 2+1, 3+1, slevy na produkty s blížícím se koncem expirace, doprava zdarma při objednávce nad 1350 Kč atd. 

Moc si vážím vaší důvěry, ale také si uvědomuji, že moje možnosti vytvořit tak ucelený a komplexní webový portál s denní aktualizací, jako můj dodavatel produktů, není v mých silách, a proto nechávám rozhodnutí, kde chcete nakoupit výhradně na vás.

Bude mi velkou ctí, pokud si mě vyberete jako svého mentora nebo česky řečeno pomocníka, který vám bude moci předat všechny své dlouholeté vlastní zkušenosti s doplňky stravy a nebo jakoukoliv jinou pomoc při realizaci objednávky na firemním e-shopu https://cz.siberianhealth.com/cz/?ref=4365124, o kterou mě požádáte.

S úctou Ing. Roman ČEKYL, ID 4365124, tel. +420 776612861 

 Dle Vašeho rozhodnutí zvolte níže jednu z možností:

CHCI NAKOUPIT OD OFICIÁLNÍHO DISTRIBUTORA                  CHCI NAKOUPIT  PŘIMO OD  VÝROBCE  A DODAVATELE

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).

Souhlasím
Vyberu nastavení
Nesouhlasím